Programma Koningsdag 2021

! Voor alle activiteiten gelden de door de Overheid en RIVM opgestelde Corona Maatregelen, welke in acht moeten worden genomen. !

Doen jullie allemaal mee met onze Alternatieve Koningsdag? Er zijn leuke prijzen te winnen: Dagkaarten/Jaarkaarten Kasteelpark Born, kadobonnen etc etc. Kijk wat er allemaal te doen is.....!

In het Centrum van Geleen van 12:00 - 17:00 uur:

De Interactieve QR speurtocht: "Oranje jacht naar de Kroon"

Zoek jij alle QR codes en vind jij de Kroon
Maximaal plezier.

Onderweg zijn allerlei leuke opdrachten en tussendoor diverse versnaperingen.

Deelname gratis.

Klik hier of op de poster voor meer info.

Op de Markt Geleen van 13:30 - 16:30 uur:

Kids fiets versier tocht + fiets parcours.

Kom met je mooi versierde fiets naar de Markt. Daar ligt een leuk fiets parcours voor je klaar, onder deskundige begeleiding van Stichting Wielerbaan Geleen. Zij leren je diverse fietsvaardigheden (slalommen, over een plank fietsen enz enz).

Daarna fiets je met je versierde fiets een kleine ronde door het centrum.

Er zijn 4 deelname tijdsblokken: 12:30 - 13:30 uur (ROOD), 13:30 - 14:30 uur (WIT) <VOL>,  14:30 - 15:30 uur (BAUW)  en 15:30 - 16:30 uur (ORANJE). Uit ieder tijdsblok wordt  door een deskundige jury een winnaar en winnares gekozen.

Deelname vanaf 4 jaar t/m 12 jaar. Maximaal 20 deelnemers per tijdsblok.

Schrijf je hier in of klik op het plaatje, maak je tijdsblok keuze, vermeld ook je leeftijd erbij.

(De Oranjevereniging Geleen kan wijzigingen aanbrengen in de gekozen tijdsblokken)

Dit kan van nu tot 26 april 2021

Knutsel of Kleur iets leuks voor de Koning van Lego, papier of iets anders. Lever jouw creatie in en deze wordt in de etalage van het Centrum Management ( hoek Raadhuisstraat/Salmstraat ten toon gesteld.

Voor iedereen dus zichtbaar.

Lever je knutselwerkje in tussen 17 en 26 april in bij: Bakker Bart (Markt 104) of bij Rousseau Chocolade (Passage 2)

Ook hier zijn weer leuke prijze mee te verdienen.

Vanaf nu tot aan Koningsdag.....

Versier je raam of woning.

Wie versiert zijn/haar raam of woning het mooist

Leef je uit met vlaggen, ballonnen, slingers, posters ...noem maar op.

Maak een foto van je raam of woning en stuur deze naar:

info@oranjevereniging-geleen.nl

met vermelding van je naam en adres.

Een deskundige jury komt je raam/woning beoordelen.

Winnaars worden persoonlijk maar ook op de website en Facebook pagina

bekend gemaakt.